8. kerületi személyi edzés

Az emberek általában azért lépik át az edzőterem kapuit, mert változtatni szeretnének a jelenlegi életmódjukon. Ugyan minden kezdet nehéz, de egy szakképzett személyi edző óriási lendületet tud biztosítani számodra az egész úton, hogy Te elérd a kitűzött céljaid, s végül elégedett legyél.

A személyi edzés egy olyan kifinomult módszer, ahol a személyi edző figyelembe veszi a Te egyéni adottságaidat, a jelenlegi erőnlétedet, és egészségi állapotodat. Ezeknek megfelelően alakítja ki a számodra leginkább optimális edzéstervet, illetve étrendet.

Az egészséges életmódot sokszor nehezen tudják az emberek összeegyeztetni a mai rohanó életformával, ráadásul egy jól alkalmazkodó személyi edző ritka, mint a fehér holló. Az olyan meg pláne, aki képes teljes mértékben Rád koncentrálni, türelmes, elhivatott, és minden szakértelemével azon van, hogy Te elérd a kívánt célod.

8. kerületi személyi edzés
Miben segíthetünk Neked?

  • Folyamatosan motiválunk Téged, hogy még a legnehezebb pillanatokban se add fel
  • Kijavítjuk az esetlegesen hibásan végzett mozdulatsoraid, és megtanítjuk a gyakorlatok helyes elvégzését
  • Személyre szabott étrendet készítünk Neked, amely nagyban támogatja a kívánt fizikumod elérését
  • Egy teljes állapotfelmérés eredményei alapján, az egyéni igényeidnek megfelelően edzéstervet állítunk össze Neked
  • Teljesítjük az adott edzés feladatait a pulzus célzónák határain belül maradva
  • Szakmai hátterünk segítségével sokkal eredményesebben edzhetsz és gyorsabban érheted el céljaid

Mátét régóta ismertem már, ezért is fordultam hozzá bizalommal, amikor elhatároztam, hogy változtatok az életmódomon, s rendszeresen fogok edzeni. Figyelme sosem oszlik meg, és mindig számíthatok rá, ha egy gyakorlathoz esetleg rosszul kezdenék neki.
Emellett még humora is van!

Szandi

8. kerületi személyi edzés
Mit kell tenned Neked?

Határozd el magad! Ez a legfontosabb. Mi az, amin változtatni szeretnél? Mik a céljaid? De ami még fontosabb: mire vagy hajlandó, hogy ezeket elérd?
Válaszold meg ezeket a kérdéseket, hogy utána együtt rátérhessünk a megvalósításra. Egyeztetünk egy időpontot, amikor megjelensz a teremben, ahol már várni fog Téged a személyi edző. Miközben végrehajtod az edzésre összeállított feladatsort, a személyi edző végig melletted lesz és segít Neked abban, hogy edzéseid hatékonyak, gördülékenyek, és szórakoztatóak legyenek.