Szolgáltatásaink

A Power Fitness edzőterem 2012-ben nyitotta meg kapuit. A legfontosabb célunk az volt, hogy a hobbisportolóktól a versenyzőkig mindenki megtalálja a felkészüléséhez szükséges eszközöket. A géppark összeállításakor kiemelten figyeltünk a minőségre, illetve arra, hogy eszközeinkkel az adott izomcsoportot a lehető legtöbb szögből lehessen megedzeni, növelve evvel a hatékonyságot.

Fitness & Kardió

A hosszadalmas, és gyakran értelmetlen fogyókúrák helyett bátran válasszuk a sportot, amikor a felszaladt kilóktól meg akarunk szabadulni. A mindennapos mozgást megóvja az egészségünket, szebbé varázsolja a testünket, és vidámabbá teszi a lelkünket. Ahhoz, hogy testünk formás legyen, elengedhetetlen a súlyzós edzés alkalmazása, hiszen az izmaink formálnak minket. Teljesítményünk növelésének, és a jobb vérkeringés érdekében célszerű időközönként beiktatni megfelelő mennyiségű és minőségű kardió edzést. A vegyes edzés egyik nagy előnye, hogy a zsírégetés mellett az alakot is formálja, illetve javítja az állóképességet, így kevésbé fáradunk ki.

Táplálékkiegészítők

Aki egy kicsit is kacérkodik a testépítés gondolatával, vagy pont, hogy fejest ugrik bele, abban biztosan felmerült már a kérdés, hogy lehetséges-e a testépítés táplálékkiegészítők nélkül.

Napjainkban a táplálékkiegészítőket gyártó cégek követik és betartják a mindenkori szigorú GMP (Good Manufacturing Practice - Jó Gyártási Gyakorlat) és a GHP ( Good Hygiene Practice, - Jó Egészségügyi Gyakorlat) előírásokat. Ezek az előírások lehetővé teszik, hogy a vállalatok biztosítsák az egészségügyileg megfelelő munkakörülményeket, kontrollálják a mikrobiológiai-, fizikai- és kémiai veszélyeket.

A testépítés természetesen a táplálékkiegészítők alkalmazása nélkül is lehetséges, ám sokkal bonyolultabb és kevésbé ellenőrizhető. Továbbá érdemes figyelembe venni azt a tényt, hogy a mai zöldségek-gyümölcsök vitamin, illetve ásványi anyag tartalma töredéke az ötven évvel ezelőttinek.

Edzőtermünkben kedvezményes áron megtalálhatóak: vitaminok, fehérjék, szénhidrátok, zsírégetők, aminósavak, tesztoszteron fokozók, edzés előtt bedurrantók, és még sok más, rendkívül hasznos táplálékkiegészítő, amikkel könnyebben, és gyorsabban elérhető a kívánt cél.

Egy kis ízelítő edzőtermünkből

2500

elégedett ember


Mindent megteszünk annak érdekében, hogy aki minket választ, elégedett legyen edzőtermünkkel.
300

négyzetméternyi hely


Nálunk minden gyakorlatot kényelmesen elvégezhetsz anélkül, hogy evvel mások edzését zavarnád.
421

féle táplálékkiegészítő


Edzőtermünkben mindig kedvezményes áron juthatsz hozzá ahhoz, ami éppen kell a célod eléréséhez.
7

alkalom


A hét minden napján nyitva vagyunk, alkalmazkodva evvel Hozzád, és a Te időbeosztásodhoz.